L'Oreal Paris, službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala, predstavio je nove trendove u šminkanju nazvane So couture!, Summer look i Metallic look koje je osobno  predstavila glumica Zrinka Cvitešić

zrinka cvitešić, sarajevo film festival 2014

"Zaista je velika čast biti na jubileju Sarajevo Film Festivala, naročito kao gošća L'Oreal Parisa čiji su proizvodi sastavni dio mog poslovnog i privatnog svijeta. Sva tri look-a koja smo pripremili i predstavili na Festivalskom trgu će, vjerujem, poslužiti mnogim damama kao inspiracija za predstojeće dane festivala. Ono što bih posebno istakla je da sam, u ovoj suradnji zaista osjetila duboku posvećenost tima L'Oreala u otkrivanju i isticanju prirodne ljepote u svakoj od nas.", istaknula je Zrinka Cvitešić.

zrinka cvitešić, sarajevo film festival 2014

Zrinka Cvitešić je osvojila bosanskohercegovačku publiku ulogom u filmu  "Šta je muškarac bez brkova" za koji je osvojila nagradu "Srce Sarajeva" za najbolju glumicu 11. Sarajevo Film Festivala.

L'Oreal Paris kao službeni make-up sponzor Sarajevo Film Festivala će od 15. do 23. kolovoza biti zadužen za šminkanje glumica i specijalnih gostiju u L'Oreal Paris Make up lounge room-u na Festivalskom trgu. Po prvi put kolegama vizažistima će se pridružiti i frizeri L'Oreal Professionnel-a (saloni Šabić) koji će biti zaduženi za glamurozne frizure te tako zaokružiti L'Oreal Red Carpet look.

zrinka cvitešić, sarajevo film festival 2014

Na Sarejevo Film Festivalu Zrinka nosi haljine Marije Vuice. Kako vam se sviđaju njena 3 festivalska izdanja?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.