Poznata fotografkinja i fashionistica Mara Bratoš odlično je kombinirala kariranu košulju u ženstvenom dnevnom casual izdanju. Mara je košulju spojila s bež suknjom A-kroja, koja je istaknula njene lijepe noge. Karirane košulje ove su sezone jedan od vodećih trendova i odlično se uklapaju u ležerne dnevne modne igre

mara bratoš

Brojni Zagrepčani podržali su "Pokret za radost" na zagrebačkome Cvjetnom trgu. Projekt provodi Coca-Cola HBC Hrvatska u cilju osvješćivanja javnosti o važnosti redovitoga kretanja i tjelovježbe za zdravlje, a obuhvaća mjerenje tjelesne spreme građana uz preporuku za oblik rekreacije. Svoj doprinos tomu hvaljenom pokretu dali su i poznati Zagrepčani, među kojima su bile Sandra Bagarić, Mirna Maras, Anamarija Asanović, Mara Bratoš, Anita Dujić, Petra Kurtela, Ines Huskić, Martina Podgorski i drugi. 

Mara Bratoš za dolazak na događanje odlično je kombinirala kariranu košulju u ženstvenom dnevnom casual izdanju. Mara je košulju spojila s bež suknjom A-kroja, koja je istaknula njene lijepe noge. Karirane košulje ove su sezone jedan od vodećih trendova i odlično se uklapaju u ležerne dnevne modne igre.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.