Jelena Rozga ovog je vikenda na događanje "Pokret za radost", koji organizira Coca-Cola HBC Hrvatska, stigla u ženstvenoj haljini intenzivnog uzorka, koju je kombinirala uz kaubojske čizmice tople smeđe boje i nešto svjetliju smeđu torbicu

jelena rozga

Promjenjivo rujansko vrijeme nije omelo brojne građane da se odazovu pozivu na zajedničku tjelovježbu i kretanje u subotu i nedjelju, 13. i 14. rujna, u okviru projekta "Pokret za radost". Na velikoj završnici u zagrebačkome trgovačkom centru Avenue Mall sudionici su mjerili svoju tjelesnu spremu, sudjelovali u radionicama za tjelovježbu i ples, upoznali različite sportove i programe vježbanja te se odlično zabavljali uz koncert grupe Vatra.

Na taj su način pokazali da su vježbanje i kretanje mogući u svim prigodama, bez obzira na vremenske uvjete i mjesto na kojemu se događaju. Ovaj hvalevrijedan projekt podržale su brojne poznate osobe, među kojima su bili Jelena Rozga, Mirna Maras, Sandra Bagarić, Ecija Ivušić, Jelena Glišić, Ivan Vukušić i brojni drugi.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.