Pet Shop Boys, bez kojih bi 80-te bile siromašnije, a dvorac Mokrice manje poznato mjesto (sjećate se spota za pjesmu "Heart"), dolaze u Zagreb. Napokon! Njihov nastup 29. studenog u Areni dio je akcije "Za siguran korak", a pozvani su svi koji se žele prisjetiti zašto su ovi glazbeni majstori ikone synth-popa

pet shop boysLegendarni duo Pet Shop Boys, britanska elektro-pop i synth-pop atrakcija, koju čine Chris Lowe i Neil Tennant, osnovani su 1984., a najveći uspjeh postižu u drugoj polovici 80-ih.

Neki od najpoznatijih hitova su "Rent", "Jealousy", "West End Girls", "Heart", "Always on My Mind", "It's Sin" te "I am With Stupid". Prvi album izlazi im 1986. i nazvan je "Please", a od tada ove ikone synth-popa ne prestaju proizvoditi hitove.

Već je s prvog albuma skinut prvi single "West End Girls" te se dvojac probija velikim koracima kroz gustu glazbenu scenu. Iduća dva desetljeća objavljuju čak 32 albuma.

Dobitnici su brojnih glazbenih nagrada i priznanja, imaju vjerne obožavatelje diljem svijeta, a s prodanih 100 milijuna albuma i 40 pjesama u top 30 singlova, smatraju se jednim od najdugotrajnijih i najuspješnijih glazbenika današnjice.

Ove godine u sklopu turneje "Pandemonium on Tour" posjetit će i Zagreb te predstaviti svoj novi album "Yes". 

Koncert se održava u sklopu akcije "Za siguran korak" koja se bavi obukom pasa minotragača  i razminiravanjem Hrvatske.

Ulaznice kreću u prodaju 2.10.2009., a mogu se nabaviti putem Eventima i na www.eventim.hr.

Cijene ulaznica:

5.kategorija - tribine - 220 kn

4.kategorija - tribine - 250 kn

3.kategorija - tribine & parter - 280 kn

VIP parter - 300 kn

LOŽE - 500 kn

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.