Hrvatska pjevačica Severina Vučković dizajnirala je dvije naslovnice Ženskog rokovnika za 2015. godinu. Dok je jedna naslovnica bila rezervirana za senzualnu crnu čipku, na drugoj naslovnici nazvanoj Lunapark likovi su majke i djeteta

'severina, ženski rokovnik

'Dobila sam zadatak, ali i čast da dizajniram naslovnu stranu Ženskog rokovnika. To nije običan rokovnik, već rokovnik s dušom, proizvod koji rade žene za žene. Ima čak i ogledalo unutra. Sve izgleda onako kako sam zamislila da treba izgledati, a na unutrašnjosti stranica su citati pametnih ljudi kroz povijest, koji su mi dragi i koje sam ja izabrala. Rokovnik je izvrstan poklon za nadolazeće blagdane. Jednostavno ga morate imati.", izjavila je Severina koja je priznala kako joj je Lunapark za nijansu draža naslovnica.

S obzirom da je Severina na snimanju promo fotografija osvanula u stylingu identičnom onome s naslovnice Ženskog rokovnika, sasvim je jasno kako su na coveru Lunaparka ona i njezin sinčić Aleksandar. Uz dvije Severinine naslovnice, Ženski rokovnik za 2015. godine nudi još tri naslovnice, a promocija novih izdanja je na Interliberu, u srijedu, u 18h, na Zagrebačkom velesajmu. 

Sve naslovnice Ženskog rokovnika pogledajte na: Ženski rokovnik Facebook stranici

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.