Severina te Dunja Tadić, "mama" Ženskog rokovnika, omiljenog ženskog planera u Hrvatskoj te istinskog malog "pomagača" svake poslovne žene, predstavile su novi dizajn rokovnika za 2015., na ovogodišnjem Interliberu

severina i dunja tadić

Dunja Tadić i Severina

"Dobila sam zadatak, ali i čast da dizajniram naslovnu stranu Ženskog rokovnika. To nije običan rokovnik, već rokovnik s dušom, proizvod koji rade žene za žene. Ima čak i ogledalo unutra. Sve izgleda onako kako sam zamislila da treba izgledati, a na unutrašnjosti stranica su citati pametnih ljudi kroz povijest, koji su mi dragi i koje sam ja izabrala. Rokovnik je izvrstan poklon za nadolazeće blagdane. Jednostavno ga morate imati.", izjavila je Severina koja je priznala kako joj je Lunapark za nijansu draža naslovnica od Crne čipke. 

"Kako su naše korisnice većinom poslovne žene koje uspješno balansiraju svoj poslovni i privatni život, kada smo razmišljali o suradnji za 2015., željeli smo jaku i uspješnu ženu u oba područja. Severina je žena koja savršeno balansira u poslovnom i privatnom životu, žena koja radi vrlo zahtjevan posao, ali je prije svega brižna majka. Severina nam je potvrdila da vrlo pažljivo organizira i planira svoje vrijeme i obveze te da joj u tome jako pomaže Ženski rokovnik.", zaključila je Dunja Tadić, poduzetnica koja je osmislila ovaj jedinstven hrvatski proizvod. 

severina, ženski rokovnik

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.