Za predstavljanje DVD-a i knjige 'Dobrodošao u klub' u zagrebačkom Cineplexxu, Severina Vučković odabrala je haljinu Lanvin, torbicu Jimmy Choo i cipele Gianvito Rossi. DVD 'Dobrodošao u klub' produkt je istoimene turneje, krune Severininog albuma 'Dobrodošao u klub' koji je donio velik broj hitova kao što su Brad Pitt, Grad bez ljudi, Italiana, Uzbuna, Tarapana, 'Ko me tjero i Ostavljena

severina lanvin

DVD donosi snimku zagrebačkog koncerta održanog 11. svibnja 2013., u trajanju od preko dva sata. Naime, u sklopu turneje DUK2013 Severina je  napunila sve najveće arene i dvorane u regiji kao što su riječka dvorana Mladost, Arena Beograd, Arena Boris Trajkovski-Skopje, Arena Zagreb, Arena Stožice-Ljubljana, Zetra Sarajevo, te splitska Spaladium Arena.

severina i vedrana vasić
  Severina i Vedrana Vasić 

Osim premijernog kino prikazivanja koncerta, održana je i promocija knjige "Severina Dobrodošao u klub-Backstage" autorice Vedrane Vasić, u izdanju Znanja kojom mlada autorica u periodu spomenute turneje prati brojne zabavne trenutke kao i Severinine dojmove iza kulisa najvećih regionalnih dvorana i arena.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.