Poznata glumica već godinama brigu o svom licu i tijelu povjerava stručnom osoblju poznatog zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe u kojem se i ovih dana prepustila uživanju u svojim omiljenim beauty ritualima

zrinka cvitešić, de luxe

Nagrađivana glumica Zrinka Cvitešić nedavno je ulice Londona nakratko zamijenila svojim omiljenim Zagrebom. Na oduševljenje kazališne publike odigrala je tri predstave u Hrvatskom narodnom kazalištu, a vrijeme između predstava iskoristila je i za predah i druženje s dragim ljudima prije novih poslovnih izazova koji je ubrzo očekuju na ''otoku''. Nakon svakodnevnog dinamičnog tempa na West Endu posebnu pozornost posvetila je upravo njezi tijela te dragocjenim trenucima opuštanja.

zrinka cvitešić, de luxe

zrinka cvitešić, de luxe

Poznata glumica već godinama brigu o svom licu i tijelu povjerava stručnom osoblju poznatog zagrebačkog kozmetičkog salona De luxe u kojem se i ovih dana prepustila uživanju u svojim omiljenim beauty ritualima. Boravak u Zagrebu iskoristila je i da s vlasnicom salona te dugogodišnjom prijateljicom Antonijom Tretinjak već tradicionalno okiti božićno drvce te time simbolično obilježi čak šestu godišnjicu postojanja svoje omiljene beauty oaze.

zrinka cvitešić, de luxe

zrinka cvitešić, de luxe

''Ne postoji žena na ovom svijetu, ili je ja još nisam upoznala, koja je u potpunosti zadovoljna svojim tijelom. Svaka bi htjela nešto promijeniti, preoblikovati, učvrstiti, izgladiti. I ja sam jedna od tih žena. De Luxe je moja oaza u kojoj se sve to dogadja. Oaza u kojoj tri žene, sve redom račice, u miru, nasmiješenih lica ispunjavaju moje želje. I to uspješno! Ako bih morala izdvojiti najdraži tretman, ne bih mogla. De Luxe je moja obavezna stanica pri svakom vraćanju u Zagreb. Stanica na kojoj imam sve što zelim, na kojoj se opustim, odmorim i na kojoj uvijek iznova zavolim ovaj paket u kojem se nalazim - svoje tijelo.'' – otkrila je Zrinka.

Kozmetički salon De luxe nalazi se u samom centru Zagreba, na adresi Ilica 21/dvorište, a kako biste 2015. godinu dočekali lijepi, odmorni i zadovoljni, salon je u prosincu predstavio i specijalno radno vrijeme – subotom i nedjeljom do čak 18h.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.