U Laubi je sinoć M·A·C Global Senior make up artistica Rebecca Butterworth govorila o posljednjim beauty trendovima, dijelila gostima savjete i trikove za nanošenje dekorativne kozmetike te šminkala uzvanice ART OF THE LIP partyja zadivljujući sve svojim umijećem. Međutim M·A·C je imao još jedno iznenađenje – transvestita Milk Queena, poznatog međunarodnog zabavljača. Milk je sinoć oduševio svojim lip-sync točkama te je mikrofon ukrstio i u duetu s Idom Prester pritom učinivši ART OF THE LIP najvećim partyjem godine!

mac art of the lip party

Party je bio pun ljubitelja ovog svjetski poznatog kozmetičkog brenda, a među njima su bile i Iva Balaban, Petra Kurtela, Kristina Bradač, Ida Prester, Iva Šulentić, Iris Androšević Pinjuh, Danijela Trbović, Sara Renar, dvojac Elfs te make-up artisti poput Saše Jokovića, Sanje Agić, Billy, Dajane Pajkić, Žane Kožul i mnogih drugih.

mac art of the lip party

Iva Šulentić

mac art of the lip party

Petra Kurtela

mac art of the lip party

Ida Prester

mac art of the lip party

Marija Borić

mac art of the lip party

Sara Renar i Petra Kurtela

Podsjećamo kako je u siječnju u Zagrebu otvoreno prvo M·A·C prodajno mjesto u Hrvatskoj koje je ujedno i najveće prodajno mjesto u jugoistočnoj Europi. Prodajno mjesto osmišljeno je kao destinacija za make-up vještinu, uslugu i edukaciju bez premca te mjesto na kojem se brend može u potpunosti doživjeti. U skladu s filozofijom brenda – "All Ages, All Races, All Sexes" – u prodajnom mjestu nalazi se širok asortiman M·A·C proizvoda koji odgovaraju različitim tonovima kože, kao i mnoštvo boja za oči i usne te posljednje make-up inovacije.

mac art of the lip party

mac art of the lip party

Žene u Hrvatskoj napokon mogu pronaći točno ono što im treba za ostvarenje željenog make-up looka uz pomoć talentiranih i profesionalnih make-up artista koji u prodajnom mjestu rado otkrivaju posljednje trendove, tehnike i make-up savjete.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.