Zagreb je od jučer bogatiji za još jednu nezaobilaznu modnu destinaciju – Liu Jo store u Bogovićevoj 4! Brand koji u svojim kolekcijama spaja sofisticiran ženstven look s romantičnim detaljima, oduševio je brand prezentericu Jelenu Rozgu, Renatu Sopek, Antoniju Stupar Jurkin, Nevenu Rendeli, Ornelu Višticu, Editu Misirić i mnoge druge. Osim svečanog otvorenja okupljenima je predstavljena i nova Liu Jo kolekcija za proljeće/ljeto 2015. koja će pronaći svoje mjesto u ormarima mnogih pripadnica ljepšeg spola, a koja je svima od sada dostupna u Zagrebu

liu jo zagreb

Nova kolekcija Liu Jo za proljeće/ljeto donosi urbane i moderne fashion komade namijenjene samosvjesnim ženama koje brinu o svom stilu. U savršenoj ravnoteži linija i kvalitetnih materijala, naglasak je stavljen na ženstven denim.

liu jo zagreb

liu jo zagreb

Osim njega, kolekcija obiluje atraktivnim majicama, haljinama i laganim proljetnim hlačama. Elegantan i savršeno uravnotežen stil počiva na autentičnoj eleganciji koja proizlazi iz izvanrednih tonova i brige o detaljima, a savršeno će se uklopiti u svaki moderan urbani i poslovni outfit, kao i ležerne modne kombinacije za svaki dan.

liu jo zagreb

liu jo zagreb

liu jo zagreb

 

 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.