Nakon nekoliko izuzetnih dokumentarnih filmova i brojnih međunarodnih nagrada, Ivona Juka je i ovim cjelovečernjim filmom  pokazala svoju svestranost, a 'Ti mene nosiš' svojom je radnjom i kvalitetnom glumačkom ekipom, oduševio gledatelje, ali i ujedinio filmske kritičare u zajedničkom stajalištu da se radi o odličnom filmskom ostvarenju

ti mene nosiš

Nataša Dorčić, Ivona Juka i Nataša Janjić

Film Ivone Juka "Ti mene nosiš" donosi priču koja istražuje ženski identitet u ulozi kćeri i što ta uloga može nositi. Zato je i Ivona Juka odabrala triptih, tri priče o tri kćeri, različitih godina, statusa i iz različitih obitelji, kako bi prikazala više od jednog intimnog odnosa i pokrila širu paletu odnosa toliko karakterističnih za današnje društvo i svakodnevicu koja nas okružuje.

ti mene nosiš

Ivona i Anita Juka, Damir Markovina, Nataša Dorčić, Nataša Janjić i Lana Barić

ti mene nosiš

Iva Šulentić

ti mene nosiš

Lana Barić

A glumački postav filma čine velike zvijezde regije: Lana Barić, Nataša Dorčić, Vojislav Brajović, Nataša Janjić, Sebastian Cavazza, Vedran Mlikota, Filip Križan, Linda Begonja, Kruno Šarić i još niz poznatih i uspješnih glumaca iz regije. Po prvi put na filmu se pojavljuju i mlada Helena Beljan, koja je unatoč svom neiskustvu pokazala veliki glumački talent i nepogrešivo odigrala jednu od glavnih uloga u filmu. Uz nju svoje prvo glumačko iskustvo imao je i mladi Juraj Dabić.

ti mene nosiš

Linda Begonja i Petra Kurtela

ti mene nosiš

Mara Bratoš

ti mene nosiš

Sebastian Cavazza i Nataša Janjić

ti mene nosiš

Slavica Knežević, Linda Begonja, Nikša Marinović i Petra Kurtela

ti mene nosiš

Veličini i važnosti samog filma zasigurno će doprinijeti i činjenica da dio filmske ekipe čine talijanski  glazbenik i skladatelj Teho Teardo koji će hrvatskoj javnosti biti najpoznatiji po filmskom hitu poput "Il Divo" Paola Sorrentinija te Norman Nisbet  poznat po velikim filmskim hitovima kao što su Melancholia, Girl with the Dragoon Tatto i mnogi drugi. Film karakterizira i odlična glazba u kojoj dominiraju glazbeni hitovi najpoznatijih glazbenih zvijezda regije koji su se odlično uklopili u viziju filma Ivone Juka i dali samom filmu jednu posebnu dozu emocije i šarma.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.