Nema te fotografije dekoltea ili stražnjice njegove pokćerke Kim Kardashian koja je ovako bombastično uspjela srušiti sve rekorde na društvenim mrežama. Bruce Jenner, koji se sada zove Caitlyn Jenner, pojavio se na jedinstvenoj naslovnici u povijesti tiskanih medija - prvi puta nakon promjene spola Caitlyn je, pred objektivom slavne Annie Leibovitz, na coveru Vanity Faira zasjala kao - žena

caitlyn jenner

Muškarac kojeg smo donedavno znali pod imenom Bruce Jenner, kao očuha Kim Kardashian te tatu Kyle i Kendall Jenner, uz dosta je medijske pompe (svojstvene obitelji Kardashian-Jenner) promijenio spol te na naslovnici kultnog magazina Vanity Fair osvanuo kao diva zlatnog Hollywooda. Od sada, Bruce Jenner je Caitlyn Jenner, a Vanity Fair još jednom ulazi u povijest kao revolucionarni medij, koji prvi puta, u ovom obliku i na ovaj način, donosi kao svoju coverstar osobu koja je promijenila spol.

Ovo je prvo pojavljivanje Caitlyn Jenner u javnosti nakon promjene spola, a naslovnica je napravila nezapamćeno rekordni boom na društvenm mrežama. Hashtagom #CallMeCaitlyn svijet je pružio podršku Bruceu Jenneru u njegovoj odluci da živi život onako kako je oduvijek želio. Na svom je Twitter profilu Caitlyn sinoć napisala: "Neizmjerno sam sretna što sam nakon dugogodišnje borbe konačno postala ono što doista jesam. Zaželite dobrodošlicu Caitlyn. Jedva čekam da je upoznate."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.