Eva Longoria, definitivna miljenica medija, prisutna na svim frontovima, prije nekoliko dana snimila je sa suprugom Tonyjem Parkerom seksi reklamnu kampanju za fashion brand London Fog

eva longoria i toni parker za london fogOnako kako su to nekada radili Demi Moore i Bruce Willis ili kako to već godinama čine Victoria i David Beckham, odlučili su to učiniti i Eva Longoria i njen suprug Tony Parker. Zašto ne unovčiti zvjezdani status bračnoga tandema kad su oboje tako lijepi, mladi i planetarno obljubljeni.

Eva je pokazala puno, ali i sakrila dovoljno da sve skupa ispadne decentno i arty. Ipak fotke su nabijene seksipilom, koji možemo zahvaliti kako Evinom krasnom tijelu i njenoj brončanoj latino puti, tako i požudnim pogledima njenog potpuno odjevenog supruga.

Bruce Willis skidao se za editorijale i reklame skupa s Demi, a David Beckham poznat je po svojoj taštini i želji za pokazivanjem mišića. Tony Parker očito je malo stidljiviji, pa nećemo vidjeti ništa od njegovog krasnog sportskog tijela. Barem zasad.

Ovo je prvi službeni foto-session bračnog para Longoria-Parker, a Eva je ovih dana pod povećalom javnosti i jer je dobila svoju zvijezdu na holivudskom Walk of Fame-u.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.