Kada smo vidjeli nove fotke najslavnijeg živućeg topmodela na svijetu, snimljene za Božićnu reklamnu kampanju Topshopa, lagano smo se zagrcnuli. Izgleda upravo - fenomenalno - obla, senzualna i s nečim što prije nije imala - oblinama!

kate moss za tophop, bozic 2010

Kate Moss, 35-godišnja ikona svjetske fashion scene, koja se proslavila svojim mršavim izgledom i košćatim nožicama, prkoseći gravitaciji perolakom kategorijom, pretvara se konačno - u ženu. Najnovija reklamna kampanja za slavni britanski modni brand Topshop prikazuje je na fotkama kao zanosnu, putenu ljepoticu, s dobrano raskošnim dekolteom.

Na središnjem vizualu reklamne kampanje za Božićnu kolekciju Topshopa Kate Moss odjevena je u usku haljinicu od štrasa duboko rezanog dekoltea koji pokazuje ono što kod Kate nikada nismo vidjeli - grudi. E, sad, možda je to još jedna neslana šala Photoshopa, pa su sve to samo digitalne laži, ali izgledaju jako dobro.

Ako već ne možemo pobjeći od vizualnih iluzija, uvijek navijamo za to da se manekenkama na reklamama obline dodaju, a ne oduzimaju. Kate je prije nekoliko dana novinarima ionako priznala kako je tek počela nositi grudnjak (u svojim srednjim 30-ima!!!), nakon što je čitav svoj život provela bez njega - „jer nije imao što držati", našalila se Kate.

kate moss, topshop bozic 2010

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.