Nakon spektakularne revije u New Yorku, na kojoj je globalno predstavljena BALMAIN X H&M kolekcija, zagrebačka prodavaonica H&M na Cvjetnom trgu sinoć je bila destinacija mnogih poznatih zaljubljenika u modu i shopping

balmain x hm

Severina

Preko 200 uzvanika iz društvenog života uživalo je sinoć u Zagrebu, u opuštenoj shopping atmosferi, koktelima i odličnoj glazbi. Ekskluzivan pre-shopping okupio je brojna poznata lica među kojima su bile - Lejla Šehović, Anica Kovač, Mirjana Mikulec, Lana Jurčević, Lana Biondić, Nevena Rendeli, Nikolina Pišek, Iva Šarić Leko... Ovom prigodom, regionalna glazbena zvijezda Severina Vučković i njen suprug Igor Kojić prvi su odjenuli odjeću iz BALMAIN X H&M  kolekcije.

balmain x hm

Anita Dujić

balmain x hm

Lejla Filipović

balmain x hm

Mirna Maras

balmain x hm

Nevena Rendeli

balmain x hm

Nikolina Pišek

Balmain x H&M kolekcija nastala pod kreativnom palicom mladog Oliviera Rousteinga te na jedinstven način objedinila je glamur, moć i raskoš. #HMBALMANATION pokret zarazio je cijeli svijet.

Kolekcija Balmain x H&M bit će dostupna u oko 250 trgovina i on-line diljem svijeta od 5. studenog 2015, a u Hrvatskoj u H&M prodavaonici u centru Cvjetni, Trg Petra Preradovića 4-6, Zagreb.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.