Popularna pjevačica nasmijala nas je svojim gothic-trash lookom. Poput bljedolikog junaka filma Tima Burtona ili jednog od Zombija iz Jacksonovog spota Thriller, Lady Gaga je pred objektive fotografa stala u nezapamćeno morbidnom stajlingu, kao da se netom digla iz groba, pa ni svu prašinu sa sebe nije stigla stresti

lady gaga, ace awareds, new yorkDa, da, znamo, Lady Gaga bi sve učinila da šokira i uzburka javnost. Njezin stil odijevanja uvijek je pretjerano kičast, njene izjave uvijek kontroverzne, a riječi pjesama škakljive. Mlada pjevačica jako dobro zna što je showbiz i igra po svim njegovim cirkuskim pravilima.

Na dodjelu nagrada ACE Awards u New Yorku, Lady Gaga došla je odjevena najbizarnije do sada. Ne znamo da li zbog inspiracije nedavnim Halloweenom ili nečim drugim, pjevačica je stigla pred bljeskove fotoaparata u morbidnom stajlingu, kao da je netom izašla iz groba, lagano prašnjava, blijeda, s čipkastom koprenom preko lica i natapiranom kosom.

I da, naravno, zbunjenim izrazom lica našminkanim besprijekorno vampirski, te prstićima u pozi kandži. Savršen outfit za glavnu ulogu u filmu Adams Family ili nekom romantičnom hororu s potpisom Tima Burtona. 

Osim svega, Lady Gaga donje rublje odlučila je pretvoriti u „gornje" rublje, pa je grudnjak odjenula preko košuljice. Preko gaćica, dakako, nije odjenula ništa, ali na sto smo već naviknuti...

Ne znamo za vas, ali nama je ovaj ludi gothic-trash super duhovit, otkačen, intrigantan i maštovit. Svakako, there's no business like show business. Živjela dobra stajling-zezancija! Opraštamo što je malo too much.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.