Madonna svoje lice relativno lako drži „u dobrom stanju" skupim anti-age zahvatima, ali godine najlakše izlaze na vidjelo kroz kožu ruku i nadlanica. Pop divu u javnosti je sve teže vidjeti bez rukavica

madonna s rukavicama na rukama

Da, zima je tu, ali to gotovo sigurno nije razlog što Madonna svoje ruke ne vadi iz rukavica. Čitavu ovu godinu zvijezda tvrdoglavo nosi rukavice bez prstiju bez obzira na godišnje doba i bez obzira na priliku. Kožne „prijateljice" na njenim će se rukama tako naći na koncertnim nastupima, gala eventima, privatnim izlascima, čak i odlascima u teretanu... Gle čuda, i čitavu Vuittonovu reklamnu kampanju snimila je s rukavicama na rukama.

Fotoreporteri i paparazzi rijetko će je kada uhvatiti u trenutku nepažnje i snimiti njene snježno bijele ruke s tankom kožom koja otkriva bore i vječito nabrekle žilice od pretjeranog vježbanja. Istina, Madonna je u nekim fazama svoje karijere i u mladosti nosila slične rukavice - one su u 80-ima ionako bile modni must-have - no razlozi su sada puno drugačiji. Sva sreća da su 80-e opet in, pa je lako u isto vrijeme biti trendi i sakriti starost koja neumoljivo izlazi na vidjelo.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.