U noći s četvrtka na petak (5.- 6. studenoga), Berlin je ugostio najveće zvijezde suvremene pop-rock scene. No uza svu glazbu, nagrade i spektakl, dvije su sjajne žene svojim korzetima, vrućim hlačicama, halterima i mrežastim čarapama uspalile atmosferu - Beyoncé i Katy Perry

katy perry, mtv music awards, berlin, 2009

Voditeljica noćašnjih MTV Music Awardsa u Berlinu, mlada američka pjevačica Katy Perry, svojim je šarmom i duhovitošću držala veselu i dinamičnu atmosferu čitave večeri (noći). No, osim svojim pjesmama i dosjetkama, očarala je publiku prvenstveno nizom različitih odjevnih kombinacija. Bilo je tu korzeta, vrućih hlačica, haltera, večernjih haljina, te, kao šećer na kraju, fenomenalna kreacija Viktora&Rolfa - krinolina s rupama - koju je dizajnerski dvojac predstavio na pariškom jesenskom tjednu mode.

Druga zvijezda večeri, sveprisutna diva Beyoncé, fascinirala je svojim spektakularnim nastupom, ali i žarko crvenim korzetom, halterima i seksi satenskim rukavicama. Beyoncé skidamo kapu što uvijek hrabro i bez ikakvih kompleksa pokazuje svijetu svoje „žestoke" bokove i jake nožice. Ah, da, spomenimo i to da je Beyoncé pobrala većinu značajnijih nagrada. Uopće se ne čudimo.

beyonce, mtw music awards, berlin, 2009

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.