Zvijezda „Seksa i grada" Sarah Jessica Parker i glavna urednica američkog Voguea Anna Wintour glavne su Obamine uzdanice za Vijeće za umjetnost i kulturu koje je upravo počeo formirati američki potpredsjednik Joe Biden

anna wintour i sarah jessica parkerBarack Obama nije zaboravio svesrdnu podršku holivudskih zvijezda i visokog showbiz establishmenta tijekom utrke za mjesto američkoga predsjednika, pa sada dijeli „položaje" u svome Vijeću za umjetnost i kulturu (jer tko u Americi radi razliku između kulture i showbiza?).

Osim toga, Obama jako dobro zna koliki je utjecaj celebrityja na javnost, pa bi bila čista šteta ne iskoristiti ih kao dobar PR.

U Vijeće za umjetnost i kulturu, prema riječima američkoga potpredsjednika Joea Bidena koji je dobio zadatak oformiti ekipu, ući će zvijezda serije „Seks i grad", modna ikona Sarah Jessica Parker, slavni glumac Edward Norton, urednica američkog Voguea Anna Wintour i još 22 nova zvjezdana člana, a Vijeće će voditi predsjednik Američkog filmskog instituta George Stevens Jr. Eto, još malo glamura i ležernosti u Bijeloj kući.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.