Već smo navikli na „sulude" izjave lijepe mlade glumice, pa nas zapravo nije iznenadila njena najnovija mušica - najprije je za magazin People, a onda i za Ralph, izjavila kako je oduvijek bila zaljubljena u Angelinu Jolie i kako bi vrlo rado bila njena djevojka

megan fox

Dapače, jako se uzrujala što to svima nije potpuno jasno: „Već sam to ponovila milijun puta - kad prekinem vezu s dečkom, priželjkujem da sam njena djevojka. Bila bih najsretnija na svijetu."

Megan je priznala da ima toliko tetovaža na tijelu samo zato da bi bila što sličnija Angelini: „Angie također ima hrpu tetovaža, pa joj to nije bila prepreka da postane najpoznatija svjetska glumica. A ona je moj uzor, obožavam je. Naprosto je volim."... Ok, ok, Megan, smiri se, skužili smo. 

Otkako je prekinula sa zaručnikom, glumcem Brianom Austenom Greeonom, Megan nas svako malo časti „suludim" izjavama - a najkomičnija je bila kako je svjesna da boluje od nekakvog mentalnog poremećaja, samo što još ne zna kakvog. Svaki komentar je suvišan.

angelina jolie

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.