Pa, dobro, kakav je to „svemirski" metabolizam u te krasne Heidi Klum? Čuli smo već da žene idu na posao nekoliko dana nakon poroda (Rachida Dati, bivša francuska ministrica pravosuđa oborila je rekord jer se gotovo ravno iz rodilišta, nakon par dana, vratila u kabinet), ali nismo čuli da se bilo koja manekenka nepuna 4 tjedna nakon poroda vraća na pistu

heidi klumHeidi Klum prije tri tjedna rodila je svoje četvrto dijete, ali to je neće spriječiti da sljedećega tjedna izađe na pistu u svojoj omiljenoj ulozi - ulozi Victoria's Secret anđela. Njemački supermodel jedno je od zaštitnih lica branda Victoria's Secret i već nam je postalo teško zamisliti bez nje spektakularnu reviju najraskošnijeg i planetarno najpopularnijeg donjeg rublja.

Heidi je za medije najprije izjavila kako neće nositi reviju, ali se očito predomislila, pa ćemo je ipak gledati na pisti. Pitamo se, naravno, kako je moguće samo tri tjedna nakon poroda vratiti savršenu liniju... Jer, Heidi će tradicionalno na reviji biti pokrivena s tek nekoliko komadića tkanine (čitaj: grudnjak i gaćice). 

Manekenka je izjavila kako vježba dva puta dnevno, te jede uravnoteženu prehranu (vrlo malo ugljikohidrata, meso bez masnoća, bjelanjak jajeta, povrće, voće i tunu). Dodala je također kako je uz četvero djece lako biti u formi, jer neprestano morate nekuda juriti i izgubite puno energije. To joj vjerujemo.

Ipak, da se nas pita, Heidi bi lijepo ostala doma sa svojom tek rođenom djevojčicom i uživala. Ili je i nju stisla recesija, pa svaki dolar dobro dođe?!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.