Kako bi proslavio lijepe manire muškarca i stil života koji se očituje kroz prijateljstvo, odanost, čast i hrabrost, Chivas je okupio veliki broj uzvanika u umjetničkoj galeriji Lauba na večeri kavalira. Prisutni su bili poneseni elegantnom atmosferom koju je za njih pripremio prvi luksuzni viski na svijetu

chivas party, lauba

Ivana Mišerić

Tijekom večeri gosti su uživali u nastupu Ervina Baučića, koji je Chivasove goste odveo u neka davna vremena uz note legendarnih zagrebačkih šlagera i obrade nezaboravnih glazbenih uspješnica Ive Robića.

U ugodnom druženju uživali su i brojni poznati, poput Ivana Dečaka, Martine Felje, Mirana Kurspahića, Ane Stunić, Igora Barbarića i mnogih drugih. Prisutnima su se obratili i domaćini Chivasa, odabrani radi svojih visokih moralnih vrijednosti, odgovornosti prema okolini i prije svega hvalevrijednom odnosu prema drugima. Tako su se Aljoša Šerić, Tomislav Gugo i Tomislav Krajačić osvrnuli na svoj humanitarni rad i doprinos zajednici, ali i izrazili zadovoljstvo brojem okupljenih gostiju.

chivas party, lauba

Ana Stunić

Tomislav Krajačić, jedan od Chivasovih domaćina, osvrnuo se na dosadašnje djelovanje Chivalira i svoj doprinos projektu, u sklopu kojega je donirao vizualni identitet jednom mladom i iznimno kreativnom hrvatskom poduzetniku. Aljoša Šerić je prisutnima priredio posebno iznenađenje pridruživši se Ervinu Baučiću u izvedbi hitova Ive Robića. U sklopu svog doprinosa zajednici, Aljoša je usrećio jednog dječaka donacijom glazbenog instrumenta. Tomislav Gugo svoj je doprinos projektu dao dijeljenjem znanja o demokratičnom ponašanju biciklista.

chivas party, lauba

Ivan Dečak

chivas party, lauba

Igor Barberić

Poneseni atmosferom i motivacijom trojice domaćina, gosti su nastavili uživati u mnoštvu elegantnih sadržaja. Mnogi su kao uspomenu na događaj odnijeli fotografiju ili novo znanje s izložbe kavalirskih savjeta. Posebno uzbudljiv bio je dio večeri kada su se najhrabriji odlučili okušati u nagradnom natjecanju brzog vezanja kravate uz luksuzno odijelo po mjeri kao nagradu.

chivas party, lauba

chivas party, lauba

Chivas je tijekom večeri svoje uzvanike odveo u vrijeme kada su vrijednosti i maniri kavalira bili nezaobilazan dio života svakoga muškarca. Sve te vrijednosti promoviraju i danas putem zlatnih pravila Chivalirstva, putem ovakvih događanja i podupiranjem odgovornog odnosa prema okolini i prema drugima.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.