Iako ima samo 21 godinu (plus stalno pleše i u pokretu je), a osim toga je i jedna od trenutno najglamuroznijih svjetskih zvijezda, Rihanna je fotografe „počastila" preciznim fokusom na svoje ne baš tako besprijekorne noge. E pa zbilja, ovakva hrpa celulita pod reflektorima rijetko se viđa

rihanna

Mlada pjevačica s Barbadosa trijumfirala je na sceni londonske Brixton akademije, promovirajući svoj novi album „Rated R". Fanovi su vrištali, fotoaparati su bljeskali, V.I.P. gosti su se smješkali. No nakon noćnog partyja u klubu Mahiki, Rihanna je nespretno pokušavala ući u svoju limuzinu, u preuskoj i prekratkoj haljinici i vrtoglavo visokim potpeticama. Rezultat auto-vratolomija bila je prava poslastica za paparazze koji su uhvatili clean-shot Rihanninih bedara, guze i gaćica, ali i hrpe celulita. 

Protiv celulita nemamo apsolutno ništa i Rihanna nam se i dalje sviđa, čak i sa svojom obilnom narančinom korom (koji je to stupanj? Čini se vać kao treći...), ali potiho nam je drago da eto i glamurozne zvijezde nisu baš tako savršene.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.