10. Riječke stepenice, najglamurozniji ljetni event u Hrvatskoj, krajem kolovoza slavi deset godina uspješnog održavanja i predstavlja jedinstvenu modnu priču u trajanju od dva dana na dvije prekrasne lokacije u Rijeci

10. rijecke stepenice

Projekt godinama spaja modu i umjetnost kroz zanimljive modne priče. Nedavno je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja, atriju Guvernerove palače u Rijeci, snimljena nova kampanja ovogodišnje manifestacije. Pod kreativnim vodstvom poznatog modnog fotografa Danijela Galića, kao zvijezde kampanje, našle su se nekadašnje najljepše Hrvatice Vedrana Linardić i Nikolina Miletić.  Za kosu su bili zaduženi stilisti Studija Marcela, dok šminku potpisuje vizažistica Paola Peček. 

10 rijecke stepenice

Guvernerova palača savršena je prirodna kulisa ovog velikog modnog eventa na Kvarneru, stoga je upravo ta lokacija izabrana za snimanje ovogodišnjeg vizuala. Manifestacija se svake godine održava na otvorenome, navečer, na prekrasnim kamenim stubama u samom centru Rijeke pa to neće biti iznimka niti ove godine, mada će se ovo veliko modno događanje održati prvi put dva dana.

10 rijecke stepenice

U petak 26. kolovoza prva modna večer 10. Riječkih stepenica održat će se, kao i do sada, na stepenicama pored Grand hotela Bonavia na kojoj će kolekcije večernjih haljina, odijela i modnih dodataka predstaviti brojne modne kuće i dizajneri iz cijele Hrvatske. Posjetitelji će uživati u 15 modnih revija, a program vodi Vlatka Pokos. Druga večer preselit će u subotu 27. kolovoza prvi puta na prekrasan trg ispred kazališta HNK Ivan pl. Zajc, gdje će posjetitelji manifestacije moći uživati u kolekcijama poznatih svjetskih brandova.

10 rijecke stepenice

Ulaz na manifestaciju, koja počinje u 20:30 sati obje večeri, je slobodan za sve posjetitelje.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.