Još jedna Photoshop katastrofa osvanula je u javnosti - na naslovnici prosinačkog broja W magazina bedro Demi Moore su malo previše isfotošopirali, pa joj fali dobar komadić kosti

demi moore, naslovnica w magazinaJoš smo se nedavno prilično uzvrpoljili kada je manekenka Filippa Hamilton potpuno stanjena u Photoshopu osvanula na reklami za Ralph Lauren Blue Label. Nova Photoshop afera još je komičnija, pa smo intervencije u ženska tijela prestali shvaćati ozbiljno i počeli doživljavati kao šalu (iako prilično tragikomičnu).

Demi Moore je tako na naslovnici novog, prosinačkog, broja magazina W, ostala bez komadića bedra, ispeglana je totalno, stanjene su joj ruke, noge i ispotencirana svaka koščica na tijelu. Lijepa Demi koja je uvijek imala vitko, ali snažno, mišićavo i utrenirano tijelo, ispala je boležljiva mršavica.

Slavni ženski portal Jezebel.com donio je izjavu fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggotta (koji su snimili i obradili fotku), kako na slici nisu rađene nikakve neuobičajene intervencije i kako je Demi Moore prekrasna žena te smatraju da njihova fotografija tome savršeno svjedoči. 

demi moore, bedro detalj

 

Slika lijevo:

Demi, na naslovnici odjevena u metaliziranu Balmainovu kreaciju, ostala je bez komadića bedrene kosti, koji se nalazi između dvaju drapiranih nabora tkanine. Baš nekako "bljak".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.