On je mlad, lijep, uspješan i još k tome - grof - Louis-Marie de Castelbajac, sin slavnog francuskog kreatora Jean-Charlesa Castelbajaca, zavrtio je glavom Diti Von Teese još proljetos, a sada se starleta konačno seli u Pariz. Uf, kad se sjetimo Marilyna Mansona...

dita von teese i louis marie de castelbajacDita Von Teese, koja je nedavno u Parizu promovirala svoju knjigu o ljepoti i umjetnosti zavođenja, odlučila je definitivno ostati u Gradu svjetlosti jer se, u rano proljeće, ludo zaljubila u prelijepog grofa Louis-Marie de Castelbajaca, sina poznatog modnog kreatora Jean-Charlesa Castelbajaca. Mnogi su nagađali kako će njihovo druženje biti tek prolazna avantura, ali čini se kako je veza sve ozbiljnija.

Louis-Marie de Castelbajac, tek 25-godišnjak, uspješan je poslovni čovjek i nasljednik očevog kapitala i modnog carstva. Louis-Marie je uspio učiniti „umjetnicu svlačenja" prirodnijom i manje ekstravagantnom. Dita Von Teese, sasvim transformirana, uči francuski jezik, usvaja pariške navike, koje nemaju ništa zajedničko s njezinim kratkotrajnim boravcima od mjesec ili dva, provedenim u luksuznim hotelima.

Dita upoznaje tajne galske aristokracije, aktivno sudjelujući u pravom fashion carstvu kuće de Castelbajac. Zaljubljena do ušiju, slavna pin-up diva pleše i zabavlja se kao nikada ranije. Na nedavnom koncertu Black Eyed Peas-a, zajedno s Fergie, pokazala je da zna plesati i moderne ritmove i nije je brinulo što joj se slavna frizura "retro-star" sasvim poremetila; najvažnije je bilo da je njen izabranik uz nju i da pažljivo promatra njezine nastupe, u ne previše zainteresiranoj masi posjetitelja pariškog VIP Room Teatera.

Cijeli Pariz je primijetio kako se kraljica holivudskog glamura sasvim opustila i kako pokazuje osjećaje kao maloljetnica. Kako i ne bi kad ima takvog dečka!

dita von teese i louis marie de castelbajac

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.