Ljupka i ženstvena, pjevačica Jelena Rozga uvijek bira jednostavne, ali trendi modne kombinacije koji ističu njenu besprijekornu figuru džepne Venere. Za promociju knjige u zagrebačkom cafeu Velvet, Jelena je odabrala klasiku s trendi modnim dodacima od crvenog pliša

jelena rozga

Poznati novinar i TV urednik Damir Šehanović sinoć je hrvatskoj javnosti i medijima predstavio knjigu "Biti celebrity - esencijalni diskursi Damira Šehanovića", koja objedinjuje neke od najzanimljivijih razgovora s legendama regionalne glazbene scene. Iz Warholovskog pop-arta na naslovnici, vidljivo je da knjiga govori o najeminentnijim muzičkim imenima EX YU estradnog prostora koji su, između ostalih, bili gosti njegovog serijala „Damar“.

Na promociji knjige bila je i pjevačica Jelena Rozga - modni odabir bio je jednostavan - mala crna haljina koja prati liniju tijela i ističe dekolte, uz podignutu kosu i dinamičan crveni ruž. Uz haljinu, Jelena je kombinirala trendi detalje od crvenog baršuna - retro torbicu i sandale na remenčiće. Kako vam se sviđa ovaj look?

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.