Posljednje fotke golih stopala Victorije Beckham bacaju pogled na potpuno deformirane kosti, a izvori bliski slavnoj modnoj ikoni tvrde da Victoria „umire" od bolova i mora na hitnu operaciju

victoria beckham, deformirana stopala

Paparazzi su uhvatili Victorijine noge u nekoliko otvorenih sandala koje pokazuju njena stopala potpuno deformirana od nošenja vrtoglavo visokih potpetica. Britanski mediji pišu kako će slavna fashionistica uskoro morati na operaciju nekoliko kurjih očiju i deformata nožnog palca. Victorijin zaštitni znak - visoke potpetice, redovito više od 10 cm - postale su njeno prokletstvo. Victoria ih se ne odriče čak niti u svakodnevnim aktivnostima s djecom.

Izjavila je kako će uskoro morati riješiti taj problem jer je bol počela utjecati na njenu savršenu posturu dok hoda, a nikako si ne smije dozvoliti da šepa. Perfekcionistica „do boli", izjavila je kako mrzi balerinke i japanke, kako u njima ne vidi ništa elegantno i ženstveno, te kako su štikle jedina obuća koju je ikada nosila s guštom. Victoria troši na tisuće funti godišnje na svoje omiljene cipele, posebno one Christiana Louboutina, Giambattista Valia, Yves Saint Laurenta te Dolce & Gabbane.

victoria beckham, stikle

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.