Njemačka glumica i manekenka Diane Kruger ušla je u široku obitelj L'Oreala kao nova međunarodna glasnogovornica

diane krugerL'Oréal Paris predstavio je glumicu Diane Kruger kao novu internacionalnu glasnogovornicu L'Oreala Paris. Diana je porijeklom iz Njemačke. Svoju karijeru započela je kao plesačica i bila je sigurna da će tako i ostati. No zbog ozljede naglo je morala prekinuti plesačku karijeru, pa ju je put odveo u manekenske vode.

Sa 16 godina preselila se u Pariz gdje je studirala glumu. Njena prva značajnija uloga bila je u filmu The Piano Player u kojem je glumila zajedno sa Dennisom Hopperom i Christopherom Lambertom 2002. godine. Međunarodnu slavu donijela joj je Troja Wolfganga Petersena u kojoj je glumila s Bradom Pittom. Od tada je imala nekoliko važnih uloga u različitim filmovima kao što Wicker Park i National Treasure.

U svojoj karijeri imala je puno nominacija i primila puno nagrada. U 2003. godini bila je nominirana, između ostaloga, za prestižnu francusku filmsku nagradu César za ulogu u francuskom filmu Mon Idole, a 2006. godine za Oscara za ulogu u filmu Joyeux Noël. Dobila je i čast biti Master of Ceremonies na filmskom festivalu u Cannesu 2007. godine.

Nakon uloga u filmovima L'Age des Tenebres, The Hunting Party i National Treasure Book of Secrets pojavila se u iznimno uspješnom francuskom filmu Pour Elle. Ove godine očarala je ulogom filmske glumice i tajnog agenta u Tarantinovom filmu Inglorious Bastards, koji je dobio nagradu na zadnjem filmskom festivalu u Cannes-u, a sada se već priprema za triler Unknown White Male, u kojem će glumiti zajedno s Liamom Neeson.

Diane Kruger tako se pridružuje obitelji L'Oréal Paris u kojoj su već dobro poznate Kerry Washington, Aishwarya Rai, Gong Li, Penélope Cruz, Evangeline Lilly, Jane Fonda, Beyoncé Knowles, kao i Freida Pinto.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.