Svega tjedan dana od premijere, nova Severinina pjesma 'Otrove' bliži se brojci od čak 5 milijuna YouTube pregleda, što do sada, u tako kratkom periodu, nije postigla niti jedna pjesma u regiji. Ne čudi, stoga, što je upravo u regiji po 'YouTube Trending' pozicijama pjesma 'Otrove' u samom vrhu

severina otrove

U Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji ovo je najslušanija pjesma, no sjajne rezultate bilježi i u Austriji i u Švicarskoj, gdje je također proteklog tjedna bila na prvom mjestu najslušanijih pjesama, dok se u Švedskoj našla na četvrtom mjestu, a u Njemačkoj na petom.

severina otrove

''Presretna sam što nas glazba spaja.'' – komentirala je Severina na svojoj Facebook stranici ovaj izniman uspjeh, zahvalivši i publici koju je pjesma osvojila, ali i suradnicima bez kojih ne bi postigla tako sjajne rezultate, prvenstveno Jala Bratu – autoru pjesme.

severina otrove

Tako je Severina uz 'Otrove' te 'Kao', pjesmu koja je do sada preslušana preko 11 milijuna puta, na najbolji mogući način najavila novi album, koji se očekuje u petom mjesecu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.