Ninu Badrić pratili smo u novoj ulozi, ulozi novinarke i glavne urednice. Provjerite kako je to, za jednu slavnu hrvatsku zvijezdu njenog kalibra, naći se na drugoj strani - ne biti meta novinara i urednika, već uređivati časopis i intervjuirati druge

nina badric kao glavna urednica magazina extra

Iako je nebrojeno puta surađivala s magazinom Extra, pjevačica Nina Badrić ovog se tjedna našla na „drugoj strani". Naime, po prvi put ikada na domaćoj medijskoj sceni magazin Extra, ustupio je Nini Badrić mjesto gošće-urednice jednog svog izdanja.

Nakon što je protekloga tjedna objavljeno kako je tjedni magazin Extra u svoje redove dobio jedno vrlo interesantno i nesvakidašnje pojačanje u liku velikog TV urednika Đele Hadžiselimovića, redakcija magazina pripremila je javnosti još jedno nesvakidašnje iznenađenje! Naime, po prvi puta u hrvatskom medijskom svijetu poznata osoba postala je urednica jednog izdanja magazina. Tako je hrvatska glazbena diva Nina Badrić osobno kao gošća-urednica uredila i pripremila novo izdanje magazina.

"Za mene ovo je jedno nevjerojatno iskustvo. Naći se s 'druge strane ogledala' nakon što si godinama na neki način sudjelovao u stvaranju magazina, ali kao njegov protagonist o kome su redovito, nadasve na korektan i profesionalan način, izvještavali, neopisivo je iskustvo. Tjedan je bio vrlo naporan jer sam ga trebala uskladiti i s glazbenim obavezama, no sigurna sam da će čitatelji uživati u temama koje smo im pripremili. Ako me pitate koliko se „moja" Extra razlikuje od prijašnjih, ne mogu vam odgovoriti, morate se osobno se uvjeriti u to!", kratko i zagonetno opisala je Nina Badrić svoj rad u redakciji Extre.

nina badric kao glavna urednica magazina extra

„Nina je zahvaljujući svojoj visokoj profesionalnosti, našoj dugogodišnjoj suradnji, ali i osobnim stavovima i pogledima na život i svijet bila apsolutno naš prvi izbor. Koliko smo bili u pravu kad smo novinu u jednom izdanju prepustili nekom tko je na neki način, mada ne u potpunosti, 'izvan naše redakcije', čitatelji će se sami uvjeriti!", izjavila je povodom suradnje glavna urednica magazina, Zrinka Ferina.

Tjednik Extra će, nakon gošće-urednice Nine Badrić, svakog mjeseca u svom jednom izdanju ugostiti jednu poznatu osobu u ulozi gosta-urednika. Neće nam trebati puno vremena da doznamo tko je slijedeći gost-urednik jer siječanj je vrlo blizu!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.