Nakon niza godina svađa i hladnih odnosa, dvije glavne zvijezde serije i filma „Seks i grad", Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall, napokon su zakopale ratnu sjekiru

kim cattrall i sarah jessica parkerViše nitko niti ne zna zbog čega su se posvađale, ali njihovi su hladni odnosi tijekom snimanja dvaju filmskih nastavaka „Seksa i grada", prema riječima kolega, bili nepodnošljivi. Sarah Jessica Parker i Kim Cattrall, dvije nesumnjivo glavne zvijezde kultne serije i uspješnih istoimenih filmskih verzija, navodno su godinama bile u vrlo lošim odnosima, mrzile se kao pas i mačka, a snimanja su, zbog njihovih hirovitih ispada, nerijetko bila pravi pakao.

Sarah Jessica Parker ovih dana intenzivno promovira svoj novi film „Što je novo s Morganima?", u kojem glumi uz Hugha Granta. Na londonski party nakon premijere Sarah Jessica iznenadila je javnost i stigla zagrljena u društvu upravo - Kim Cattrall. Pridružila im se i kolegica Cynthia Nixon (Miranda), dok je Kristin Davis (Charlotte), propustila party. 

Nasmijane i zagrljene Kim i Sarah, potvrdile su kako su ponovno u dobrim odnosima. Pa tko im ne bi povjerovao, ovako razdraganima?!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.