Scarlett Johansson kao plavuša ili kao brineta? Madonna - plava ili crna? Jessica Alba, Julia Roberts, Nicole Ritchie... Sve su one probale plavu i crnu/smeđu varijantu. Provjerite u kojoj su vam verziji ljepše te biste li i sami voljeli napraviti sličan radikalan zaokret u svom imidžu

scarlett johansson kao plavusa i brineta

Nekim je ženama promjena boje kose poput najobičnijeg ispijanja kave. Bez problema odu frizeru i iz crnki se pretvore u plavuše, crvenokose, zlaćane... Ili obrnuto. Ošišaju se bez razmišljanja ili stave tonu umetaka. I ne trepnu.

madonna kao plavusa i crnka

Ipak, većini nas promjena boje kose predstavlja odluku koja se ne donosi od danas do sutra, jer nosi sa sobom i promjenu palete make-upa, bojanje obrva, neke promjene garderobe... Ali, naravno, i strah od iznenađenja - hoće li mi nova boja kose dobro stajati ili ću izgledati užasno. Ako vas je strah ishoda, ne brinite, uvijek se možete prefarbati u staru boju (možda ne identičnu, ali vrlo blisku).

jessica alba kao plavusa i brineta

Zvijezde nas često iznenađuju svojim naglim promjenama boje kose. Nekima očigledno bolje stoji plava, drugima, pak smeđa ili crna kosa. Činjenica jest da, suprotno stereotipima, plava kosa nužno sa sobom ne donosi seksipil na pladnju. Dobar primjer za to je Jessica Alba, glumica koja je u smeđokosoj verziji prava bomba, a kao plavuša je tek prilično obična slatkica iz susjedstva.

julia roberts kao plavusa i crnka

Upravo suprotno Scarlett Johansson, kao plavuša izgleda fenomenalno, dok kao brineta djeluje čedno i dosadnjikavo. Juliu Roberts na ulici, kao crnku, vjerojatno nitko ne bi zamijetio, dok kao blondina utjelovljuje suštinu holivudskog glamura.

mischa burton kao brineta i plavusa

Neke glumice boja kose uopće ne mijenja, pa je tako Lindsay Lohan zgodna i seksi i u plavom i u smeđem izdanju, kao i Mischa Burton koja podjednako slatko (ali sasvim aseksualno), izgleda i kao brineta i kao plavuša.

lindsay lohan kao plavusa i crnka

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.