S tek navršene 32 godine, poznata holivudska glumica umrla je u svom domu u Los Angelesu od srčanog udara. Mnogi njeni bliski prijatelji, njen suprug, kao i cjelokupna javnost, totalno su ostali u šoku nakon ove tužne vijesti

brittany murphyKako svjedoči njena mama, Brittany Murphy onesvijestila se pod tušem, odmah je pozvana Hitna pomoć koja je mladoj glumici pokušala pomoći na sve moguće načine, no nije joj bilo spasa. Njen muž, scenarist Simon Monjack, nije bio kod kuće i vijest ga je dočekala na službenom putovanju.

Tek će obdukcija pokazati uzrok srčanog udara, ali nagađa se da je Brittanyno srce bilo iscrpljeno rigoroznim dijetama i uzimanjem tableta (što je glumica uvijek kategorički nijekala). Twitter je prepun dirljivih izraza sućuti njenoj obitelji, a vidno je pogođen Brittanyin bivši dečko, bliski kolega i dobar prijatelj Ashton Kutcher, s kojim je hodala godinu i pol dana, nakon što su 2003. skupa snimili film „Just Married".

Brittany smo voljeli u romantičnim komedijama, ali i u trilerima, posebno u maestralnom noirovskom spektaklu Franka Millera i Roberta Rodrigueza "Sin City".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.