Kralj romantičnih komedija Hugh Grant vraća se u novoj filmskoj ljubavnoj priči - „Što je novo s Morganima?", u kojoj mu je partnerica Sarah Jessica Parker. Pripremite se za neobičnu taktiku spašavanja braka i dobru glumačku kemiju

sto je novo s morganima, hugh grant i sarah jessica parker

Paul i Meryl Morris su moćan njujorški bračni par koji se udaljio jer su svoj brak zanemarili zbog profesionalnog i društvenog uspjeha. U neuspjelom pokušaju pomirenja, slučajno postanu svjedoci umorstva te se, u sklopu programa zaštite svjedoka, moraju preseliti u zabačeni gradić u Wyomingu. Promijenjenih identiteta pokušavaju se uklopiti u život maloga mjesta u kojem svi nose oružje, karirane košulje i znaju sve jedni o drugima. U nastojanju da se zaštite od ubojice uspijevaju obnoviti svoj poljuljani odnos i promijeniti redoslijed prioriteta u životu.

Film je režirao Marc Lawrence, poznat po nekoliko romantičnih komedija s Hugh Grantom i Sandrom Bullock u glavnim ulogama. Hugh Granta angažirao je i ovoga puta, nešto starijeg i mrvicu debljeg, a Sarah Jessica Parker u odličnoj je formi - kako glumom, tako i izgledom.

Pridružite nam se u Facebook Fan grupi Što je novo s Morganima?

Relaksirajuća i simpatična zabava za neko hladno zimsko poslijepodne. Premijera: 14. siječnja 2009.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.