Zaboravite skalpele i botox - čini se da zvijezde biraju novi tretman pomlađivanja - mladog ljubavnika. Madonna, Halle Berry, Cameron Diaz, Susan Sarandon, Demi Moore i još mnoge, ne mogu odoljeti zgodnim mladcima. Dakle, mlađe je ipak slađe

madonna i jesus luz

Daleko su dani kada se Cindy Crawford, tada 25-godišnjakinja, vješala o ruku 42-godišnjeg Richarda Gerea! Kome su još zanimljive priče o starijim muškarcima i mladim ženama - Dikan i Dolores totalno su OUT. Sada nas puno više intrigira Jesus Luz, 22-godišnjak, koji tapka za potpeticama 50-godišnje Madonne! 

Toy-boy (dječak igračka) postao je must-have mnogih zvijezda u respektabilnim godinama. Fenomen nas je zaintrigirao u trenutku kada se, prije nekoliko tjedana, Internetom poput vihora, pronijela vijest da je prekinuo jedan od najdugovječnijih parova Hollywooda - Susan Sarandon i Tim Robbins. Nakon 23-godine braka, Susan je, barem tako piše većina američkih portala, Tima Robbinsa ostavila zbog 33-godišnjeg Jonathana Bricklina. Razlika u godinama je punih 30 - Susan ima 63 godine. 

Primjer Jonathana Bricklina i Susan Sarandon samo je jedan od mnogih... Toy-boys današnjice zovu se još Ashton Kutcher, Jesus Luz, Arnaud Lemaire... Mladi su i lijepi, a ljubuju i izlaze sa ženama koje bi im (barem neke od njih), po godinama mogle biti majke! Ne znamo je li ljubav slijepa/toliko velika da se briše razlika u godinama ili su dolari i slava velikih glumica i glazbenih diva toliko primamljivi?

demi moore i ashton kutcher

Žene pigmalioni?

Demi Moore, Kylie Minogue, Madonna, Susan Sarandon i Halle Berry - sve one izlaze/oženjene su za mnogo mlađe muškarce.  

Uostalom, u Americi i nekoliko filmova govori o tom fenomenu: „Toy-boy", upravo s Ashtonom Kutcherom u glavnoj ulozi te serija „Cougar Town". Čak je i ozbiljan list poput New York Timesa posvetio cijeli jedan dosje fenomenu „žderačice mladaca", potkrepljujući ga demografskim brojkama, intervjuima s psiholozima, sociološkim anketama i autorskim komentarima. 

New York Times pokušava ustanoviti o čemu se zapravo radi. O seksualnom trofeju pedesetogodišnjakinje pohlepne za vladanjem? Ženi pigmalionu u kojoj mladi muškarac traži majku/prijateljicu ili o njegovoj želji za nekom iskricom slave? Izgleda da mladac i njegova „iskusna lavica", svatko iz svoga interesa, pronalaze neku računicu u tom tipu odnosa, baš kako to nalaze i mlade žene u vezama sa starijim muškarcima.

Činjenica jest da npr. Ashton Kutcher nikada nije bio tako seksi kao kada se oženio za Demi Moore, a da ne govorimo o Madonni koja iz dana u dan izgleda sve mlađe pored Jesusa Luza, prekrasnog brazilskog manekena koji je od nje mlađi punih 28 godina!

kylie minogue i andreas valencoso, madonna i jesus luz

Madonna i Jesus Luz

Madonna, 50 godina i Jesus Luz, 22 godine zajedno su od početka 2009. godine! Neumorna pjevačica pozirala je za časopis W sa svojim dečkom, brazilskim manekenom, moglo bi se reći za vrlo vruće fotografije! 

Kylie Minogue i Andres Velencoso

Kylie Minogue, 40 godina, već je od početka 2009. godine s Andresom Velencosoom, 30 godina, prekrasnim španjolskim manekenom! Top maneken je čak izjavio da bi bio spreman i imati djecu s tom majušnom australskom pjevačicom! Brak je na pomolu početkom 2010.

dita von teese i louis marie de castelbajac, halle berry i gabriel aubrey, cameron diaz i justin timberlake

Dita Von Teese i Louis-Marie de Castelbajac

Dita Von Teese, već godinu dana izlazi sa sinom poznatog francuskog kreatora Jean Charlesa De Castelbajaca, Louis-Marieom de Castelbajacom! 11 godina koje dijele tu 36 godišnju burlesknu zavodnicu od njenog 25-godišnjeg francuskog Grofa, uopće se ne primjećuju, toliko si to dvoje ljudi nevjerojatno paše!

Halle Berry i Gabriel Aubry

Halle Berry, 43 godine, živi svoju veliku ljubav s 10 godina mlađim top modelom, zaštitnim licem parfema Hugo Boss, iz Quebeca, Gabrielom Aubryem. Glumica i maneken, trenutno su jedan od najseksipilnijih parova Hollywooda!

Cameron Diaz i Justin Timberlake

Razlika od deset godina koja ih je dijelila nije se uopće primjećivala. Međutim, par se navodno razišao jer je Cameron željela obitelj, dok se Justin za taj korak još nije mogao odlučiti!

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.