Eva Longoria i Teri Hatcher, dvije najeksponiranije „Očajne kućanice", na novim su snimkama osvanule u sasvim drugom imidžu od onoga u kakvom ih inače dobro znamo - postale su debele, stare, sijede i izborane

teri hetcher kao debela susan

Kako će izgledati slavne stanovnice Wisteria Lane-a za 20-ak godina i kako se Očajne kućanice nose sa starenjem - tema je jedne od epizoda najnovije sezone popularne serije "Očajne kućanice". Na snimkama koje je u javnost pustio američki medijski gigant ABC, prikazane su Teri Hatcher, kao debela, ovješena sredovječna žena, te Eva Longoria kao izborana, sijeda starica.

Teri, tj. Susan, u ovoj epizodi suočava se sa svojim najvećim strahovima i zamišlja sebe kao debelu, ocvalu kućanicu, koja je ostala u braku s mužem kojeg nije voljela, te postala inertna, melankolična žena. Eva, tj. Gabi, postala je pak nervozna starica koja svoje frustracije iz mladosti i nerealiziranu karijeru modela liječi na vlastitoj kćeri, tjerajući je da uspije kao glumica.

eva longoria kao stara gabi

Prava suprotnost glamuroznim glumicama - Teri Hatcher inače, umjesto s debljinom ima problema s pretjeranom maršavošću, dok je Eva Longoria uvijek besprijekorna, posebno što se tiče kose - na njoj niti jednu jedinu sijedu vlas sigurno nikada nećemo moći vidjeti.

eva longoria i teri hatcher

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.