Iako je prosinac prepun evenata i domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog posebne atmosfere i pomno osmišljenih detalja

alduk xmas party

Božićna večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka svake godine postaje epicentar okupljanja svih ambasadorica brenda, suradnika i modnih novinara, urednika koji se vrlo rado odazovu druženju. Hotel Esplanade, otvoren prije više od 90 godina i restoran Zinfandel's kao najbolja moguća kulisa, svojom estetikom i kvalitetom dali su ovoj posebnoj večeri poseban gala efekt, koji je započeo pićem dobrodošlice, a nastavio se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima.

alduk xmas party

"Tajna naših evenata je da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je spontani odraz dobrih priprema i još boljih suradnika kojima se na ovakav način zahvaljujemo na uspješnoj godini", izjavio je Ivan kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekta koje radi pod svojim brendom ALDUK.

alduk xmas party

Ivan Alduk

Alduk, ovakvim posebnim projektima, image svog brenda diže na visoku razinu i pritom nikad ne zanemarujući temelje svog brenda koji se kriju u modernu dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu Alduk klijentica, ambasadorica i suradnika. Ovaj hrvatski dizajner nas svakim svojim projektom iznenadi i zaljubi u svoj rad. 

alduk xmas party

Ana Radišić

Posebnu modnu priču su ispričale brojne ambasadorice brenda koje su zasjale u Alduk kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Anu Radišić, Lejlu Filipović, Pamelu Ramljak, Ivu Šulentic, Laru Antić, Maru Bratoš, Zsa Zsau, Petru Kurtelu, Anu Vilenicu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković.

alduk xmas party

Lejla Filipović

alduk xmas party

Jelena Rozga 

alduk xmas party

Ingrid Divković 

 aldux xmas party

Zora Bjelousov

alduk xmas party

Iva Šulentić 

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.