Iako mediji film "Zvijezda je rođena" proglašavaju najvećim gubitnikom ovogodišnje filmske nagrade Oscar, ipak su Lady Gaga i Bradley Cooper svima "ukrali show". Činilo se da su izvodeći naslovnu pjesmu "Shallow", za koju su dobili zlatni kipić, imali osjećaj kao da su jedino dvoje ljudi u dvorani - kemija među njima je neporeciva, a publiku su digli na noge u ovacijama koje su trajale nekoliko minuta

lady gaga bradley cooper

Lady Gaga se, prepuna emocija popela na pozornicu kako bi, u elegantnoj crnoj haljini kuće Alexander McQueen, preuzela zlatni kipić za najbolju filmsku naslovnu pjesmu - "Shallow" iz Cooperovog redateljskog ostvarenja "Zvijezda je rođena". Sa suzama u očima, Lady Gaga je zahvalila upravo redatelju i kolegi Bradleyju Cooperu, naglasivši kako je on 'jedina osoba' s kojom je mogla izvesti tako emotivan duet.

Puna kemije i strasti bila je upravo osakarovska "live" izvedba njihovog dueta, zbog koje su ponovno krenule pretpostavke kako se između Coopera i Gage dogodila ljubav i izvan filmskog platna. Gaga je prije nekoliko dana prekinula zaruke s dugogodišnjom dečkom Christianom Carinom, što dodatno dolijeva ulje na vatru.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.