Znamo tko je odnio većinu nagrada - Beyonce, dakako, ali to je već dosadna tema, pa zato, ajmo na haljinice - Lady Gaga bila je u središtu pažnje sa svojim skulpturalnim kreacijama. Njeni opasni šiljci držali su fotografe na pristojnoj udaljenosti. Zakon ostalih zvijezda - blješteće, dekoltirano i duuugačko

grammy 2010, lady gaga

Lady Gaga izmijenila je nekoliko haljina tijekom večeri, ali najviše pažnje plijenila je odjevena u Armani Prive haljinu blijedo lila boje, skulpturalnog kroja s nizom prstena oko sebe. Svemirski imidž upotpunile su platforme optočene kristalima, gotovo nemoguće za hodanje. Vrhovi njene kose u kričavo žutim tonovima padali su na ramena u velikim loknama u stilu zlatnog doba Hollywooda. Gaga je naš favorit!

Fine dame vole dugačko

Za razliku od Gage, ostala zvjezdana krema, odabrala je klasiku - šljokice, dugačke krojeve, gola leđa, dekoltee i tek poneki lucidni modni moment - poput Rihanne u prekrasnoj bijeloj haljini Elie Saaba, glamuroznoj, elegantnoj i totalno „vjenčanog" štiha. Beyonce je pokazala ono najbolje što ima - obline, u uskoj zlaćanoj haljini Stephana Rollanda.

grammy 2010, rihanna, beyonce

Katy Perry u dugačkoj haljini Zac Posena sa zlatnim cvjetićima izgledala je nježno i ženstveno, a J. Lo. u kreaciji s potpisom Versacea izbacila je svoju mišićavu kratku nožicu tako da je svi dobro vide.

grammy 2010, j lo, katy perry

Ako je suditi po modnim zakonitostima Grammy-crvenog tepiha zvijezde vole zlaćane nijanse, boju pijeska i bijelu boju, gola leđa i duge krojeve. U dugim su haljinama zabljesnule i Pink, Mary J. Blidge, Nicole Kidman, Taylor Swift itd.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.