Povećane grudi, napumpane usne, podignute jabučice, izbrisane bore... Brojni su kirurški zahvati kojima se podvrgavaju holivudske zvijezde. Neke uspijevaju to učiniti diskretno, dok se druge previše izvrgavaju skalpelu, pa su rezultati nerijetko katastrofalni. Pogledajte tko se „malo" zeznuo i pretjerao

meg ryan, pamela anderson

Meg Ryan - i dok nas je njena slatka facica oduševljavala u filmovima poput „Kad je Harry sreo Sally" ili „Romansa u Seattleu", Meg Ryan, nažalost, nije mogla odoljeti opetovanim uštrcavanjima kolagena u usne. Rezultat: usne poput pačjeg kljuna. Kakva šteta!

Pamela Anderson - sirena iz Malibua je kraljica estetske kirurgije. To je za nju „normalna" stvar. Među njene brojne operacije spadaju: plastična operacija nosa, podizanje jabučica, kolagen u usnama. Ali, Pamela Anderson je naročito poznata po svojim bujnim grudima. Brojne intervencije kako bi se promijenili (smanjili/povećali/osvježili) implantati dojki, ostavile su ožiljke koje je vrlo teško izbrisati.

Lindsay Lohan - nekadašnje čudo od djeteta, Lindsay Lohan je oduvijek bila opsjednuta svojim izgledom. Pa je tako glumica, koja je postala pjevačica, pa zatim i kreatorica, sa svoje samo 23 godine, već povećala obujam grudi, istanjila nos i pretjerala s kolagenom u usnama. Na što će ličiti sa 30 godina?

lindsay lohan

Mary-Kate Olsen - s 20 godina, seksipilnija od dviju sestara blizanki Olsen, Mary-Kate, već je istanjila nos i napuhala usne. Vrlo brzo, učinila je to i sestra Ashley kako bi bile iste! Prirodne su bile puno ljepše. 

La Toya Jackson - mnogi liftinzi, plastične operacije nosa, povećanje grudi... La Toya nastavlja obiteljsku tradiciju „prijateljevanja" s estetskom kirurgijom, a u tome je skoro nadmašila i pokojnog brata Michaela. No usprkos svim tim operacijama (ili upravo zahvaljujući njima), prepoznaje se karakterističan obiteljski izgled. S 54 godine bilo bi vrijeme da La Toya s tim konačno prekine!

mary kate olsen, la toya jackson

Donatella Versace -svjetski je poznata zbog dvije stvari - slavnog brata i kirurških zahvata. Osim Botox-a na svom licu, talijanska kreatorica dala si je također uštrcati kolagen u usne, a podvrgnula se i operaciji nosa. Danas, njen nos izgleda potpuno spljošteno.

Jessica Simpson
- pjevačica koja je na početku svoje karijere izgledala kao zgodna jedra američka tinejdžerka, također je otišla na pod nož kako bi povećala grudi i dobila dobru dozu kolagena u usne. Ispala je poput napuhane lutke.

donatella versace, jessica simpson

Courtney Love - trash-zvijezda pokazuje bez kompleksa svoje mnogobrojne intervencije - korigirane jabučice, napumpane usne, Botox ubrizgan u čelo i implantate u grudima. Krajem 2009. godine, supruga pokojnog Kurta Cobaina izjavila je kako je gotovo s estetskom kirurgijom. Napokon jedna dobra odluka!

Melanie Griffith - Bila je tako lijepa! A danas je ta glumica šampionka u skalpelu. Nos, grudi, obrazi, usne i lifting cijeloga lica... sve je to napravila! Što joj je to trebalo - zar kako bi zadržala Antonia Banderasa? Bez veze.

courtney love, melanie griffith

Tara Reid - iako mlada i lijepa, nije mogla odoljeti zovu skalpela. Nakon žongliranja sa svojom težinom, Tara Reid je odlučila izgubiti suvišne kile zauvijek - liposukcijom. Ali nažalost, operacija trbuha nije uspjela i ožiljci su ostali urezani u kožu.

tara reid

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.