Proteklih nekoliko tjedana #Project❤ je glavna tema svih modnih i kulturnjačkih razgovora, a ulaznica za ekskluzivan VIP shopping i premijeru baleta #Project❤ bila je najtraženija u gradu

hm valli project love

Sigurno je da su svi htjeli vidjeti i doživjeti ovu jedinstvenu i neponovljivu priču, stoga ni ne čudi da je dan nakon, ovo događaj o kojem se priča. Upravo jučer, Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu pretvoreno je u #Project❤ te je to prvi puta da je za jedan događaj pod vodstvom ravnatelja Baleta HNK, Leonarda Jakovine osmišljena i koreografirana kratka baletna izvedba #Project❤.

hm valli project love

Da se ljubav zbilja može najbolje ispričati bez ijedne riječi, tek pogledima i pokretima, u jedinstvenoj baletnoj izvedbi dočarali su nacionalni prvak baleta zagrebačkog HNK Tomislav Petranović i prvakinja baleta zagrebačkog HNK Iva Vitić Gameiro.  

Glavna okosnica baletne izvedbe na daskama zagrebačkog HNK pretočila je tako sve emocije u plesni pokret i dočarala sve nedodirljive i riječima neobjašnjive strane ljubavi - i nemir i sigurnost, i žudnju i rastanak, ispričala je priču o ljubavi kao osjećaju koji prodire duboko i iza sebe ostavlja neizbrisiv trag.

hm valli project love

hm valli project love

hm valli project love

Odjeveni u odjeću iz Giambattista Valli x H&M kolekcije, na središnjoj pozornici HNK, Tomislav i Iva ispričali su ljubav pokretima, bez ijedne riječi. Baletna izvedba #Project❤  izazvala je erupciju oduševljenja među svim posjetiteljima što potvrđuju dugotrajan aplauz i ovacije. Nekoliko stotina uzvanika do posljednjeg mjesta ispunili su HNK, a nakon baletne izvedbe uslijedio je ekskluzivan VIP shopping i koktel druženje uz glazbenu kulisu ženskog kvarteta Vortex Strings.

hm valli project love

Ovaj kulturno – modni događaj sezone, nisu propustila brojna imena društvenog života poput: Đurđe Tedeschi, Lejle Filipović, Nike Turković, Ive Radić, Ive Mihalić, Ane Begić Tahiri, Ane Maras Harmander, Mirne Zidarić, Barbare Kolar, Borne Kotromanić, Semente Rajhard, katarine Baban, Martine Stjepanović, Nine Mie Čikeš, Kristine Bradač, Antonije Stupar Jurkin, Vanje Halilović, Nevene Rendeli i brojnih drugih. Bila je ovo nesumnjivo noć za pamćenje i događaj koji će se još dugo prepričavati.

Giambattisa Valli, dizajner je kojeg obožavaju žene sa stilom svih godina - poznate kao Valli djevojke. Dizajner do sada nikada nije dizajnirao mušku kolekciju, što znači da je ova Giambattista Valli x H&M kolekcija njegova debitantska. Ovo je prvi puta da će Valli djevojke upoznati Valli momke: koji su očekivano slobodnog duha, jedinstveni, ekscentrični i eklektični.

hm valli project love

Lejla Filipović

hm valli project love

Nika Matić

hm valli project love

Ana Maras Harmander, Ana Begić Tahiri, Csilla Barath Bastaić i Iva Mihalić

hm valli project love

Antonija Stupar-Jurkin

hm valli project love

Barbara Kolar

hm valli project love

Tomislav Petranović, Iva Vitić Gameiro i Danilo Drobnjak

hm valli project love

Ivana Petković Čevra

hm valli project love

Iva Šarić

Giambattista Valli x H&M kolekcija - koja uključuje ženske i muške odjevne predmete i modne dodatke - bit će  u H&M trgovini na Cvjetnom u Zagrebu kao i na hm.com, 7. studenoga ove godine.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.