Kako je modni dizajner Ivan Alduk uspio izgraditi event za koji se uvijek traži pozivnica više, a gosti ne bježe s eventa već ostaju do kasno u noć? - "Nema posebne tajne osim da svemu pristupamo s puno kreativnosti i želje da u cijelom procesu maksimalno uživamo, a svake godine nastojimo produkciju i estetiku cijelog događanja dizati na što viši nivo. Atmosfera koju postignemo na tim druženjima je odraz iskrenih namjera stoga svake godine imamo slatke probleme gdje smjestiti sve uzvanike s obzirom da nam se svi rado odazovu. Stol je svake godine sve veći jer se očito dobar glas daleko čuje, a meni je i dalje najbitnije da se svi dobro zabavimo i na kraju godine proveselimo zajedničkim uspjesima" izjavio je Ivan kratko objašnjavajući tajnu uspjeha modnih projekata koje stvara pod svojim brendom ALDUK

alduk vecera

Blagdanska večera u organizaciji poznatog modnog dizajnera svake godine postaje društveni epicentar Zagreba. Iako je prosinac prepun evenata i raznih domjenaka, Alduk Xmas Dinner je postao onaj koji se rado iščekuje zbog doista ugodne atmosfere i svih pomno osmišljenih detalja. Hotel Amadria Park Capital Zagreb svojim luksuznim interijerom i uslugom je poslužio kao izvrsna kulisa ovoj raskošnoj večeri koja je započela okupljanjem i pićem dobrodošlice uz zlatni bar, a nastavila se raskošnom večerom od četiri slijeda i posebno biranim vinima koji su posluživani na bogato i ekstravagantno uređenom stolu od šesnaest metara dužine.

alduk vecera

"Estetika naših projekata je uvijek usko vezana za dizajn koji godinama pažljivo oblikujemo, stoga je osim dragih gostiju u najnovijim Alduk kreacijama izuzetno zasjao i ekstravagantno dekoriran stol za čije je blagdansko ruho zaslužna cvijetna galerija RL. Vaze prepune visokog eukaliptusa i magnolije, posebno za ovu priliku dostavljene iz Nizozemske, u kombinaciji s bijelim cvijećem i dekorom te uz sjaj svijeća je dalo raskošan efekt ovom blagdanskom druženju" nadodao je Ivan.

alduk vecera

Jelena Rozga

alduk vecera

Lejla Filipović

alduk vecera

Ana Radišić

alduk vecera

Anita Dujić

alduk vecera

Mara Bratoš

alduk vecera

Sandra Attias

alduk vecera

Ivan Alduk

Modnu priču brenda ALDUK su ispričale brojne ambasadorice koje su zasjale u raznolikim kreacijama, a među njima svakako treba izdvojiti Jelenu Rozgu, Lejlu Filipović, Anu Radišić, Anitu Dujić, Pamelu Ramljak, Ivanu Paradžiković, Jelenu Pajić, Dunju Mazzocco Drvar, Kristinu Krepelu, Ivonu Hemen, Mirnu Maras, Maru Bratoš, Petru Kurtelu, Ivanu Delač, Leu Mijatović i Ingrid Divković.

Alduk, ovakvim posebnim projektima, jakost svog brenda podiže na visoku razinu i pritom nikad ne zanemarujući temelje svog brenda koji se kriju u modernu dizajnu, kvaliteti i zadovoljstvu Alduk klijentica, ambasadorica i suradnika.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.