Britanska Beyoncé, kako joj tepaju obožavatelji, mlada pjevačica Leona Lewis, od bucmaste „cure iz susjedstva" postala je vitka kraljica crvenog tepiha. Detoks dijeta na koju je krenula početkom jeseni prošle godine i zahvaljujući kojoj je skinula 12-ak kila, glavna je tema njenih posljednjih nekoliko intervjua

leona lewis, bucmasta faza

Leonu Lewis u glazbenom se smislu već može nazvati divom jer njen talent i vrtoglavi uspjesi fasciniraju ne samo obožavatelje, već i glazbene stručnjake. Mlada Londončanka koja je pobijedila u trećoj sezoni „X Factora" 2006., od svoga proboja na showbiz scenu (prvim singlovima „A Moment Like This" i „Bleeding Love") 2007. do danas, bilježi ogroman komercijalan i medijski uspjeh.

E, sad, što se tiče stila i izgleda, Leonu su zločesti, posebno britanski, modni magazini uvijek dočekivali na nož - kritizirajući je kako nema eleganciju, kako bi trebala krenuti na dijetu, kako se loše odijeva (vrlo blago parafrazirano). Često su pisali kako ne bira odjeću u skladu sa svojim godinama jer želi prikriti višak kilograma (slike gore). 

Rečeno učinjeno - Leona je krenula na detoks dijetu početkom jeseni 2009. i u međuvremenu izgubila 12-ak kilograma (slike dolje). Ističe: „Nisam to napravila zbog pritisaka izvana ili zbog 'zakonitosti' industrije zabave u kojoj radim, krenula sam na dijetu isključivo zbog sebe i svoga zdravlja. Sve ove mjesece jela sam isključivo voće, povrće, meso peradi i integralne žitarice. Vrlo male obroke, u malim razmacima - pojela bih i do sedam obroka dnevno, ali ne većih od veličine šake. Pila sam velike količine vode i izbacila, svu, apsolutno svu industrijski procesuiranu hranu. Najteže mi je bilo odreći se čokolade koju obožavam, ali sam se ubrzo navikla da umjesto nje pojedem neko voće.", opisala je mlada pjevačica svoju avanturu mršavljenja.

leona lewis, nakon detoks dijete

Naravno, dodala je i to da su mršavljenju pomogli i nastupi, putovanja i obveze, zbog kojih je neprestano u „muvingu".

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.