Vanessa Paradis, nevjenčana supruga Johnnyja Deppa, navodno je pobješnjela kada je saznala da Depp s Angelinom Jolie mora odigrati scene vrućeg seksa u novom filmu „Turist" koji se već nekoliko tjedana snima u Veneciji

johnny depp i vanessa paradisVanessa Paradis, navodi New York Post, kategorički zahtijeva od Johnnyja Deppa da odustane od filmskog projekta koji snima skupa s Angelinom Jolie. Film „Turist" u kojem Depp i Jolie igraju glavne uloge snima se već nekoliko tjedana u Veneciji. Paradis je ionako nevoljko pristala svom nevjenčanom suprugu Deppu (s kojim je već 12 godina u vezi i s kojim ima dvoje djece), „dati dozvolu" da snima film s Angelinom Jolie zbog njene reputacije da zavodi svoje filmske partnere.

Prvi brak Angelina je sklopila s glumcem Jonnyjem Lee Millerom s kojim je glumila u filmu „Hakeri", glumca Billyja Boba Thorntona tijekom zajedničkog snimanja razvela je od Laure Dern, a Brada Pitta od Jennifer Aniston.

Johnny Depp u filmu „Turist" igra Franka Taylora koji se zaljubljuje u Interpolovu agenticu Caru Mason - Angelinu Jolie. Depp navodno nije znao za scenu strastvenog seksa pod tušem, jer je naknadno dodana u scenarij, a Paradis je, prenosi New York Post, na tu vijest doista „poludjela". Ako odustane od projekta, Deppa bi trebao zamijeniti ili Brad Pitt ili Leonardo Di Caprio.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.