Pjevačica i trenutačno jedna od članica žirija u showu "Hrvatska traži zvijezdu", Anđa Marić, priznala je da je njezin brak doživio poraz i da se razvodi od Primoža Dolničara

andja maricZa magazin Extra Anđa Marić je potvrdila kako je njenom braku sa Slovencem Primožem Dolničarom došao kraj i kako slijedi razvod. Anđa je, u svom prepoznatljivom duhovitom tonu, za Extru izjavila: "Otvorila sam oči i odahnula jer je to bio samo težak san potpomognut mojim prepunim mjehurom, ali ni kada sam se popiškila nisam osjetila očekivano olakšanje. Težina je ostala u meni, kao neki preteški div koji je sjeo na moju dušu. Aha, dakle danas je jedan od "onih" dana i sada ću se lijepo uzeti u ruke i neću mu dozvoliti da me zgniječi. Uzdah, izdah. Neki sam dan od prijatelja čula jednu divnu stvar: "Ne ljuti se na sebe, voli se. U svima nama čuči maleno dijete koje se smije, koje se boji, plače i ponekad se srami"., zaključila je Anđa.

Njihov brak navodno je puknuo zbog niza trzavica za koje Anđa smatra da su nerješive. Pjevačica (33) se prije nekoliko godina zbog Primoža Dolničara, slovenskog umjetnika, preselila u Ljubljanu iz koje se nakon rastave ne kani odseliti jer joj sin Gašpar (6) tamo ide u školu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.