Jesu zajedno, nisu zajedno, jesu zajedno, nisu... Nevažno, jer fascinantna i neporeciva kemija izlazi kroz svaku „poru" zajedničkih fotki Gerarda Butlera i Jennifer Aniston. Za travanjsko izdanje W magazina snimio ih je u pustinji kraj Los Angelesa glasoviti Steven Klein

jennifer aniston i gerard butler, w magazineU kinima će uskoro zaigrati film „The Bounty Hunter" u kojem Jennifer Aniston i Gerard Butler igraju ljubavnike tako strasno da je odmah na snimanju filma krenuo glas kako se njihova filmska ljubavna kemija prenijela i na stvarni život.

Dugo već mediji spekuliraju kako su Jennifer i Gerard u vezi, a fotke s njihovih zajedničkih odmora, šetnji Los Angelesom i intimnih večera, samo su nadolijevale ulje na vatru.

Navodni par nikada nije dao službenu izjavu za medije o svojoj vezi, a javnost nagađa kako je ona samo paravan koji služi što boljoj promociji zajedničkog filmskog projekta. Kako god bilo, travanjsko izdanje magazina W, donosi editorijal s Jennifer i Gerardom u glavnim ulogama, opširan intervju i prikaz filma. 

Glasoviti fotograf Steven Klein snimio je seriju fotki u pustinji nedaleko Los Angelesa, a naslovnica pokazuje kako se radi o doista „vrućem" foto-sessionu. Pješčana priča s noirovskom tematikom prilično je intrigantna - Jennifer je seksi kradljivica koja odmagli s hrpom love, a Gerard policajac koji je uspije uhvatiti usred pustinje, ali ne može odoljeti njenim čarima... Otprilike slično kao i u filmu "The Bounty Hunter".

Napetost je tu, kao i kemija i fantastičan stajling (Jennifer nosi komade iz kolekcije Alberte Feretti proljeće/ljeto 2010).

Pogledajte trailer iz filma:

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.