Mlada američka glumica Mischa Burton nekoć je bila proglašavana ikonom stila. No stvari su se nažalost malo promijenile, pa ne možemo izvještavati o njenim besprijekornim krpicama i svježem izgledu. Mischa nabija kilograme, gubi uloge i pije antidepresive

mischa burtonNakon teške prošle godine, provedene u borbi protiv depresije po američkim klinikama, Mischa Burton se malo oporavila, ali tek toliko da počne relativno normalno funkcionirati. Prošle je godine izgubila nekoliko unosnih uloga, provela je nekoliko mjeseci u klinikama za liječenje depresije te navodno kao terapiju dobila koktel antidepresiva.

Njena proljetna šetnja ulicama toplog Los Angelesa otkrila je Mischu kakvu još nikada nismo vidjeli - prilično bucmastu i neurednu. Mischa možda naprosto ne mari za holivudske standarde, pa je poslala k vragu teretane i osobne trenere, ali sudeći prema njenom prijašnjem imidžu - njegovane ljepotice, navučene na trendi odjeću i uvijek blistave na crvenom tepihu, nažalost, pretpostavljamo da Mischin izgled samo zrcali njenu lošu životnu fazu.

Navijamo za staru Mischu koja nas je inspirirala u modnom i beauty smislu.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.