Prelijepa mlada američka glumica Anne Hathyway ne može u miru uživati u svojoj novoj ljubavnoj vezi s kolegom glumcem Adamom Shulmanom, jer joj iz zatvora stižu molećiva pisma bivšeg zaručnika Raffaella Follierija

anne hathaway i raffaello follieriBivši zaručnik Anne Hathawy, talijanski biznismen Raffaello Follieri, osuđen je 2008. godine na zatvorsku kaznu od četiri i pol godine, nakon što je na suđenju priznao krivnju za urotu, prijevaru i pranje novca. Anne Hathawy ostavila ga je nekoliko mjeseci prije toga, jer navodno nije mogla podnijeti vezu s nekim tko je prekršio zakon kroz tako ozbiljne kriminalne radnje.

Tek što je pronašla novu ljubav i započela vezu s glumcem Adamom Shulmanom, Follieri joj je iz zatvora počeo slati niz molećivih pisama u nadi kako će ga glumica primiti natrag kad izađe na slobodu. Glumičin prijatelj, koji je želio ostati anoniman, izjavio je za britanski Sunday Express: „Anne se ne usudi ništa odgovoriti na pisma koja joj šalje Follieri kako ne bi ugrozila svoju sadašnju vezu, a osim toga, boji se kako bi svaka njena riječ, čak i negativna, Follieriju mogla dati lažnu nadu."

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.