Slavna američka glumica Kirstie Alley, najpoznatija po kultnoj ulozi u seriji „Kafić Uzdravlje" i filmu „Gle tko to govori", uvijek je imala problema s težinom. No u posljednje vrijeme, nekoć prekrasna Kirstie, ima gotovo 120 kilograma. Tijelo želi dovesti u red do sljedeće Nove godine, a svoje muke podijelit će s gledateljima u reality showu „Kirstie Alley's Big Life"

kirstie alley, nekad i sad

Na početku showa koji je krenuo s prikazivanjem u Americi, Kirstie Alley (58) je očajnički zavapila: „Debela sam kao kit! Osjećam se užasno i do sljedeće Nove godine želim novo tijelo. No nisam sigurna mogu li ja uopće proći kroz sve ovo još jednom?!" Glumica, naime, kroz cijelu svoju karijeru ima problema s težinom te neprestanim jo-jo efektom. Nekoliko je puta u životu gubila kilograme koji su se onda nakon godinu-dvije ponovno vraćali. Godine 2006. Kirstie je ponosno prošetala u bikiniju pred kamerama u showu Oprah Winfrey, pokazujući ponosno svoju novu figuru - tada je imala oko 75 kg.

Glumica, koja trenutno ima oko 120 kilograma zadala si je - izgubiti 50 kilograma do kraja godine, a u tome će joj pomoći vojska trenera, nutricionista i liječnika. Njeno dvoje djece, Lillie i William također su odlučni majci pružiti svu potporu koja joj je potrebna.

Naravno, pretpostavlja se da će u Americi, u kojoj je pretilost jedan od zdravstvenih problema br. 1, show Kirstie Alley biti iznimno gledan, a glumica će zaraditi vrtoglavu svotu dolara. Ponekad se isplati biti buca, posebno buca sa smislom za humor.

Reproduciranje i objavljivanje sadržaja bez pisane dozvole portala Femina.hr nije dopušteno! Licencirajte naš sadržaj.